Lelystad 2018
In 2018 hebben we weer een kennismakingsdag voor de zijspannen. Zondag 3 juni
Home Kennismaken

Wat doet de stichting Roman Racing

 

 

Als enthousiast sponsor/supporter/beoeffenaar van de motorsport in het bijzonder het racen met een zijspan begonnen. Dat enthousiasme is in 2007 vorm gegeven in een stichting.

 

Het was de hobby die ik zelf beoefende en ik ben in het wereldje blijven hangen. Aan de ene kant zorgen we nu voor euro’s. Dat doen we onder meer door het uitgeven van een kalender, en het benaderen van sponsoren. Aan de andere kant zorgen we voor promotie, van onze sponsoren en onze sport, overal waar maar mogelijk

Zijspanracen is geen grote sport in Nederland, wel is deze sport zeer spectaculair. Na het wereldkampioenschap van de Nederlander Streuer is de belangstelling van TV en kranten minder geworden. Maar de laatste jaren is o.a. door de activiteiten van Roman Racing de sport weer volop in de belangstelling. Roman Racing richt haar aandacht vooral bij de individuele begeleiding en het management voor jeugdrijders. We doen dat onder meer door een zijspanmotor ter beschikking te stellen aan een team, door inschrijvingen te regelen en door een werkplaats beschikbaar te stellen voor het onderhoud. Er zit veel potentie bij de jeugd en zij hebben een steuntje in de rug nodig. Zonder de nodige ervaring op de achtergrond komen ze er niet.

Het andere probleem is de begroting sluitend te krijgen. Roman Racing heeft diverse mensen die op allerlei wijze ondersteunen maar er is toch elk jaar weer een tekort. Als er nog mensen zijn die van motorsport houden en deze willen ondersteunen zouden we dat zeer waarderen. Wij kunnen op vele manieren een tegenprestatie op maat leveren.

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (dinsdag, 17 april 2012 20:14)

 

Zoek in nieuwsberichten

Plaatwielen
Hard aluminium geanodiseerd
€ 67.57 excl. b.t.w. (€ 81.75 incl. b.t.w.)
Kettingsponsor Spruit