Lelystad 2018
In 2018 hebben we weer een kennismakingsdag voor de zijspannen. Zondag 3 juni
Home

Team Streuer Nederlands kampioen 2010

Zoals voorspeld, de spanning is er al direct bij de eerste training.  Zeker toen er nog een flinke regenbui aan de horizon verscheen. Maar gelukkig voor de deelnemers kan de 1e training op een droge baan verreden worden. Helaas staan er maar 13 teams ingeschreven voor deze wedstrijd. Gelukkig horen we in het geruchten circuit dat er voor 2011 enkele nieuwe teams aan zitten te komen. Ook zijn er enkele oudgedienden die weer terug willen komen in de zijspanwereld.

 

 De kemphanen om de 1e plaats zetten ongeveer tegelijkertijd een goede tijd op de klokken. Streuer/Endeveld komen op een 1:50.328. Nicholson/Van Lith 0:00.014 daarachter. Waar hebben we het over. En ook bij de rest zie je de verbetenheid en het zoeken naar de taktiek om een een goede plek te zoeken. De voorlopige leiders worden op hun hielen gezeten door Keppel/Dirksen, Bertrand/Sebasstien uit Belgie, Gallerne/Chesneau uit Frankrijk met daarachter weer Kentrop/Daalhuizen. Deze allemaal nog binnen de 2 seconden.

Laatst aangepast (zaterdag, 09 oktober 2010 10:55)

Lees meer...

 

Goede resultaten voor Team Keppel op IDM in Assen

Dit weekend werd er op het circuit van Assen een race om het Duits kampioenschap verreden (IDM).
Vanaf de oprichting nu zo`n 6 jaar terug van Team Keppel is Freek Dirksen de vaste bakkenist. Helaas heeft Freek aangekondigd te willen stoppen aan het eind van het seizoen en daarom is het team ook druk zoekende naar een passende vervanger.
Arjen Portijk uit Tuk/Steenwijk helpt ons uit de brand. Voor deze IDM die op de Drentse heide werd verreden.

Laatst aangepast (dinsdag, 07 september 2010 16:52)

Lees meer...

 

Zoek in nieuwsberichten

Plaatwielen
Hard aluminium geanodiseerd
€ 67.57 excl. b.t.w. (€ 81.75 incl. b.t.w.)
Wie is er on line?
We hebben 3 gasten online
Kettingsponsor Spruit